Konjunkturseminarium med Eva Halvarsson, vd Andra AP-fonden

Webinarium

måndag 1 juni 2020

13:00 - 14:00

Det pågående Corona-utbrottet har i rasande fart kastat hela världen rakt in i en lågkonjunktur. Hur påverkar detta exportberoende länder som Sverige? Är vi på väg mot en utdragen recession eller bara en vanlig lågkonjunktur? På Business Region Göteborgs nästa konjunkturseminarium fortsätter samtalet med Eva Halvarsson, vd Andra AP-fonden.
Eva Halvarsson, vd Andra AP-fonden

Som vd för Göteborgsbaserade pensionsbolaget Andra AP-fonden, med placeringar på drygt 381 mdkr inom i princip alla tillgångsslag och över hela världen, är det få som har samma breda insyn i den globala kapitalmarknaden som fondens vd Eva Halvarsson. I ett samtal med Business Region Göteborgs moderator Kajsa Dahlsten resonerar Eva om hur krisen slår mot olika branscher och hur våra framtida pensioner påverkas. Deltar i samtalet gör även Business Region Göteborgs analyschef Henrik Einarsson, som ger sina inspel kring hur coronakrisen slår mot makroekonomin.

Seminariet inleds av att Business Region Göteborgs analytiker Peter Warda och Henrik Einarsson håller en presentation om den regionala konjunkturen i det globala perspektivet. I samband med seminariet släpps den senaste konjunkturrapporten.

På grund av pandemin har vi tyvärr ingen möjlighet att ta emot gäster på plats. Konjunkturseminariet är därför digitalt och sänds live från Clarion Hotel Post.

Välkommen!

Ps.
Håll dig uppdaterad om Göteborgs näringsliv här.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend