Svar Direkt Digitalt: Arbetsmiljöarbete – nödvändigt ont eller smart affär?

Teams online

torsdag 3 september 2020

09:00 - 09:45

Visst kan arbetsmiljöarbete kännas både tråkigt, kravfyllt och resurskrävande. Arbetar vi med frågorna på traditionellt vis så blir resultatet därefter. Denna förmiddagen diskuterar vi hur arbetet kan vara kul och modernt och på allvar bidra till att nå verksamhetens mål.
Carolin Wilhelm från Clever Collaboration Group Europe håller Svar Direkt via länk den 3 september.
Carolin Wilhelm från Clever Collaboration Group Europe håller Svar Direkt via länk den 3 september.

Hur skapar vi kapacitet att utföra våra uppdrag på ett hållbart sätt? Var ska ditt företag investera sina resurser för bäst utväxling? Hur kan ni ligga steget före och agera proaktivt?  

Delar av webbinariets innehåll:

  • Vad är arbetsmiljö/arbetsmiljöarbete? Och varför ska en SME engagera sig i det?
  • Arbetsmiljöarbete i tider av förändring (organisatorisk, social och inte minst digital arbetsmiljö)
  • Hur sätter vi igång?

Carolin Wilhelm har arbetat med arbetsmiljöfrågor i arbetslivet sedan 2006. Hon är idag arbetsmiljö- och hälsostrateg på Clever Collaboration Group Europe. Med en bakgrund som taekwondoidrottare med tio år i svenska landslaget har hon utvecklat sina egenskaper att formulera tuffa mål och finna kreativa vägar att nå dem.

Webbinariet drar igång torsdagen den 3:e september klockan 09:00 och håller på till cirka 09:45 då vi öppnar för en frågestund via chatt som håller på till ca 10.30. Länken till webbinariet kommer att skickas ut i ett separat mail en timma innan start!

Webbseminarium öppet för deltagare i Expedition Framåt!
Detta webbinarium är öppet bara för företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Deltar ditt företag inte, hör då gärna av dig till expeditionframat@businessregion.se för att få veta vad det innebär.

Anmälan

Anmäl dig här

Tip a friend