Samhällsentreprenör? Sök till Varsågoda Accelerator!

Nu öppnar Varsågoda Accelerator, ett affärsutvecklingsprogram för sociala företag, dit du kan söka som är samhällsentreprenör och har en affärsidé som kan bidra till samhällsnytta i Göteborg. Sista ansökningsdag är den 15 september.
Nu öppnar Varsågoda Accelerator, ett affärsutvecklingsprogram för sociala företag dit du kan söka som är samhällsentreprenör och har en affärsidé som kan bidra till samhällsnytta i Göteborg. Sista ansökningsdag är den 15 juni.

Nu öppnar Varsågoda Accelerator för dig som är samhällsentreprenör och har en idé för samhällsnytta i Göteborg.

- Varsågoda Accelerator är ett intensivt affärsutvecklingsprogram för sociala företag som vi på Business Region driver tillsammans med Göteborgs Stad, berättar Maria Lundin, projektledare för socialt företagande på Business Region Göteborg. 

- Det gör vi för att satsa på sociala företag. Vi kommer att anordna fyra affärsutvecklingsprogram under hösten som alla riktar sig till olika utmaningar i Göteborgssamhället. Vi kommer att hålla på i sextio timmar, det är väldigt lång tid och man kommer att lära sig väldigt mycket. I slutet av affärsutvecklingsprogrammet får man också möjlighet att söka en peng för att ta sin idé vidare, berättar Maria Lundin.

- Vi behöver näringslivet och företagens hjälp att lösa de problem vi står inför. Hjärtligt välkommen med er ansökan! avslutar Maria Lundin. 

Färgbox

Tillsammans löser vi samhällsutmaningar i Göteborg!

Samhällsentreprenör? Boosta din affärsidé med Varsågoda Accelerator. Ansök senast den 15 september
Läs mer och ansök till affärsutvecklingsprogrammet Varsågoda Accelerator här>

Färgbox

Socialt företagande drivs av Business Region Göteborg på uppdrag av Göteborgs Stad.

 

Tip a friend