Företagsrådgivare tillväxtprogrammet Expedition Framåt

Vill du bli vår nya Företagsrådgivare? Avdelningen Företagsutveckling arbetar för att skapa långsiktig hållbar tillväxt för nyföretagare och etablerade företag med fokus på små och medelstora företag. Du kommer att arbeta i Expedition Framåt som är Business Region Göteborgs tillväxtprogram. Vi jobbar för att maximera tillväxt för företag. Det gör vi genom att skapa förutsättningar för den som vill utveckla sitt företag med potential och ambition att växa.

Vi på Företagsutveckling arbetar utifrån vår mission Vi förverkligar företagares visioner för hållbart företagande! Som medarbetare förväntas du även representera hela Business Region Göteborg.

Arbetsuppgifter

Fokus ligger på att arbeta proaktivt med att identifiera och kontakta nya företag för tillväxtprogrammet. Dessutom ingår det i rollen att coacha programmets företag och visa på våra utvecklingsinsatser för tillväxt. Du kommer att jobba upp din egen kundportfölj och ha ansvar för cirka 100 företag inom tillväxtprogrammet. Det innebär att du möter företagens VD/ägare i olika forum och deltar vid olika mötesplatser i regionen.

Kvalifikationer

Erfarenhet

  • 2 års dokumenterad erfarenhet av tjänsteförsäljning med eget kundansvar.
  • 2 års erfarenhet av småföretagares vardag och utmaningar, gärna som egen företagare.
  • 2 års erfarenhet av att kunna bedöma företags ekonomiska situation samt föra en strategisk dialog om affärsutveckling och tillväxt.
  • Erfarenhet av att genomföra presentationer inför små och stora grupper både på svenska och engelska.
  • Erfarenhet av arbete i CRM-system.
  • Van vid måluppföljningsarbete.

Egenskaper
För att passa in i rollen behöver du förstå vad som skapar tillväxt i ett företag. Att etablera förtroendefulla relationer kommer naturligt för dig. Du har förmåga att se kundens helhetsbehov och göra behovsanalyser och utifrån dem föreslå prioriterande insatser. Du arbetar process- och resultatinriktat med yrkesmässig professionalism samt är en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Dessutom är du en i grunden digital person som kan komma med nya lösningar på gamla utmaningar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid
Tillträde:   2020-10-01 eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast:   2020-08-23
Referensnummer:   A966510

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk.

Kontaktpersoner

Helena Andersson, Chef Företagsutveckling, 031-367 61 19 ,helena.andersson@businessregion.se
Dejan Djurkovski, Gruppchef Företagsutveckling, 031 - 367 62 15, dejan.djurkovski@businessregion.se

Om arbetsplatsen

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Business Region Göteborg ska bidra till att skapa fler arbetstillfällen och därigenom åstadkomma en hållbar tillväxt i Göteborgsregionens näringsliv. Detta gör vi genom att erbjuda kunskap och kontakter som skapar förutsättningar för dig som vill starta, etablera eller utveckla företag i regionen.

I vårt uppdrag arbetar vi också med att stimulera till ökat företagande i utsatta områden i Göteborg genom rådgivning och kompetenshöjande aktiviteter. Det sker vid våra Business Centers i Angered och Yesbox. Vi har även i samverkan med andra aktörer inom nyföretagarområdet etablerat en mötesplats i Gamlestaden, Yesbox - Home of Entrepreneurs. Vi arbetar också med rådgivning till företag som hamnat i ekonomiska svårigheter, Företagsakuten.

Övrigt

Vi erbjuder:
Ett uppdrag med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och skapa en plattform för företagens utveckling och tillväxt i regionen samt intressanta kontakter med företagare och samarbetspartners.
Arbete utöver ordinarie arbetstid kan förekomma.
Körkort krävs.

Läs gärna mer om Business Region Göteborg AB på businessregiongoteborg.se

Tip a friend