Ta ditt framgångsrika företag till nya höjder med Marknadslyftet

Bra kan bli bättre. Marknadslyftet ger dig som är framgångsrik företagare i ett redan lönsamt företag rätt redskap för att lyfta verksamheten till nya höjder.
Bra kan bli bättre. Marknadslyftet vid Business Region Göteborg tar ditt företag till nya höjder.

Är du ledare i ett framgångsrikt företag? Grattis! Både till bedriften så här långt och till den outnyttjade potential som med största sannolikhet finns i verksamheten.

Från bra till bättre

Redan fungerande organisationer och koncept har de bästa förutsättningarna för att utvecklas och växa som företag. Ni har ordning och reda i affärer och struktur. Styrningen av företaget fungerar och de beslut ni fattar implementeras. Ni är lönsamma.

Som ledare kan du välja att förvalta en fungerande verksamhet och säkerställa tillväxt i marknadens takt. Eller så vill du något mer. Och då kan Marknadslyftet vara rätt satsning.

Ta ditt företag till nya höjder

Marknadslyftet riktar sig till redan framgångsrika företag och ledare. Programmet baseras på forskning, tillämpning och uppföljning av tillväxt i medelstora företag.

Programmet utgår från den tillväxtmodell som utvecklats inom ramen för tillväxtprogrammet Expedition Framåt vid Business Region Göteborg.

Om du har en uttalad vilja att utvecklas och växa med ditt företag och om du är beredd att sätta av tid för både planering och genomförande, då kan deltagande i Marknadslyftet vara rätt väg att gå.

I gengäld får du tillgång till några av marknadens vassaste tillväxtexperter och handfast coachning i strategiska val och daglig ledning. Allt för att bli ännu bättre.

Citat

För oss har Marknadslyftet varit perfekt. Generellt innebär det att man får en slags genväg, en tempohöjare, när du inte behöver uppfinna hjulet själv varje gång. Nu när vi har fått organisationen på plats så bestämmer vi själva hur stora vi ska bli. Det känns otroligt bra!

Avsändare

Magnus Johansson, vd, OAT Gruppen

MJ

Färgbox

Vill du veta mer om Marknadslyftet? Här kan du ladda hem broschyren.

Tip a friend